Over ons

Bij Bar Roseval zijn we niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. We laten ons inspireren door keukens uit verre landen maar ook klassiekers maken we met liefde. Op onze kaart vind je familierecepten, exotische ingrediënten en comfortfood naast elkaar. Want we zijn nieuwsgierig en combineren graag wat we tegenkomen. Voor de producten die we gebruiken kijken we altijd in de buurt, het liefst koken we lokaal en biologisch.

Zo hebben we voor ieder wat wils, of je nou zin hebt in een vertrouwde hamburger of in onze avontuurlijke variant met favabonen. Vegetariërs kunnen bij ons hun hart ophalen, en als je allergisch bent houden we daar natuurlijk rekening mee. We maken een heerlijke Steak Bavette, al zeggen we het zelf. Maar onze vegetarische gepofte aubergine met linzen, granaatappel en tahini saus mag er ook zijn. En in de zomer lunch je op ons terras een frisse Libanese Fattoush salade of een broodje met gerookte makreel.

We zijn trots op onze drankenkaart: van fair trade koffie, Amsterdamse speciaal bieren en natuurlijke frisdranken, tot Bar Roseval’s signature limonade: karkadé, een verfrissende, kruidige drank die ook perfect samengaat met gin.

We serveren oer-Hollandse bitterballen, maar ook falafelballetjes of probeer eens onze pita za’atar chips met huisgemaakte hummus. Later op de avond kun je aan de bar een cocktail komen drinken, of onze eigen versie van gin en tonic: met hibiscus en mint.

Bar Roseval opende in de zomer van 2016 in het gezellige Bos en Lommer. Want waar komt de diversiteit van Amsterdam beter tot uiting dan in deze hippe buurt? We hebben een heerlijk zonnig terras in de zomer, maar in de winter mag je ook buiten zitten. Dan krijg je van ons een dekentje. Aan onze tafels is het laagdrempelig dineren, met geliefde, vrienden en familie. En we houden wel van een feestje, dus als je iets te vieren hebt, laat het ons weten! 

Zien we je gauw in Bos en Lommer?

Bar Roseval

Gewóón eten en drinken, omdat:

  • het lekker is.
  • het gezellig is.
  • het troost geeft.
  • het je hart laat overslaan.
  • het onze brandstof is.

We zijn makkelijk te bereiken met tram 12 (stopt voor de deur) en er is genoeg parkeerruimte voor fietsen, scooters en zelfs – houd je vast – voor de auto.

Anderen over Bar Roseval:

“De perfecte plek om je avond te starten. Zoek een fijn plekje op het verwarmde terras en bestel wat street food (baba ganoush, pita’s met  hummus dip en pita chips) en een lekker biertje. Life’s good!”- Your little black book

“Hier vind je op ieder moment van de dag een bruisende sfeer. Mede mogelijk gemaakt door het menu.” - Your Little Black Book

“Twee culturen op een kussen: dat wordt smullen, laat het nieuwe Bar Roseval zien.” - Het Parool

“Hartstikke gezellig en zeker een aanwinst voor de buurt. Een must-try als je het ons vraagt.” - Culi Amsterdam

← Terug naar de homepage